Dammsugare

Hos oss köper du dammsugare till bra priser online. Vi har snabba leveranser. Välj bland många olika modeller i vårt breda sortiment. Vi säljer Nilfisk, Taski, Activa, Kärcher och Wetrok. Filtrera efter ditt favoritmärke i menyn till vänster.

31 produkter
Sortering:

Vilken dammsugare ska man köpa?

När du väljer en dammsugare ska du fundera på vilka miljöer den ska användas i och hur ofta. För hemmet eller det lilla kontoret räcker det ofta med en enklare maskin med mindre effekt och volym. Om det gäller städning av hotell, skolor eller sjukhus och liknande miljöer krävs det mer kraftfulla maskiner anpassade för högfrekvent användning. Även ljudnivån är något du bör ta i beaktning då den varierar mycket från modell till modell. Läs mer om effekt, kapacitet och ljudnivå i beskrivningen inne på produktsidan. Där hittar du också produktdatablad med kompletta specifikationer.

Portabel dammsugare

Storleken och vikten är en annan faktor att tänka på då den ska vara lätt att förvara och flytta. Vi erbjuder både traditionella modeller med sladd och sladdlösa dammsugare. Inne på produkten hittar du även de tillbehör som passar dammsugaren så som dammsugarpåsar, rör, munstycken och filter. Vissa varianter är utrustade med HEPA-filter för extra bra filtrering av luften.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50