Kaffemjölk & Socker

Hos oss kan du köpa kaffemjölk och socker enkelt online. Vi har snabba leveranser och bra priser. I vårt sortiment hittar du produkter från Arla, Dansukker, Jede, Le Royal, Oatly med flera. Du filtrerar enkelt efter varumärke i menyn på vänster sida. Se även vårt stora utbud av kaffe.

24 produkter
Sortering:

Kaffemjölk i 100-pack

Vi säljer mjölk av olika varianter och i många typer av förpackningar. För kaffemjölk i portionsförpackning finns de populära storförpackningarna från Arla. De innehåller hundra stycken av de klassiska triangelformade tetrapacken på två centiliter. Dessa placeras enkelt ut i fikarummet, restaurangen eller på kaféet. Välj bland original, ekologisk eller laktosfri. Det finns också enlitersförpackningar med extra lång hållbarhet. Vi har även ersättningar till den traditionella kaffemjölken i form av havredryck, både portionsförpackade samt i literform. För att få en latte eller cappucino från en kaffeautomat hittar du dessutom skummjölkspulver här.

Vilket socker ska man köpa?

Socker finns i flera olika former, antingen som bitsocker i kartong eller portionsförpackade men också strösocker förpackade i små pappersrör för enkel servering. Förpackningarna ställer du enkelt fram jämte kaffemaskinen för självservering. Som alternativ kan du välja suketter som är ett kalorifritt sötningsmedel.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50