Packtejp & Förslutning


Hos oss kan du köpa packtejp online till bra priser och med snabba leveranser. Vi har ett stort utbud inom förslutning från kända märken som tyska Tesa och japanska Nichiban. Filtrera efter varumärke i menyn till vänster på sidan. Se även vårt sortiment av kartonger.

76 produkter
Sortering:
Visar 48 av 76 produkterVisa fler

Vilken packtejp ska man välja?

När du väljer packtejp bör du observera bredden på rullen, så att den passar in i er packtejpshållare. Bredd samt längd står i namnet samt i beskrivningen inne på produktsidan. Där kan du även läsa mer om materialet, vidhäftningsförmåga och annan viktig information. Vi erbjuder varianter som är tillverkade av plast av typerna PP och PVC. Den vanligaste färgen är vanligtvis brun eller transparent. Färg kan du filtrera efter till vänster på sidan. I vårt sortiment hittar du även andra typer så som maskeringstejp, silvertejp och vävtejp i olika färger. Här hittar du dessutom tillbehör som olika modeller av hållare och brytknivar.

Tyst packtejp

Visa tejpsorter har olika lång åldersresistans och ljusresistans. Olika typer av lim används också för förbättrad häftstyrka på t ex kartong. De flesta limtyper är vattenbaserade eller består av naturgummi vilket gör packtejpen mer miljövänlig. Vissa varianter har så kallad mjuk avrullning vilket gör att ljudnivån hålls nere, vilket är att föredra vid frekvent användning. Läs mer om detta på respektive produktsida.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso