Märkpennor

Köp era märkpennor till bra priser online. Vi har snabba leveranser. I vårt breda sortiment hittar du populära varianter från kända märken som japanska Artline, tyska Schneider och Faber-Castell med flera. Filtrera efter ditt favoritmärke i menyn till vänster på sidan.

69 produkter
Sortering:
Visar 48 av 69 produkterVisa fler

Vilken märkpenna är bäst?

Vid val av märkpenna finns det ett par egenskaper som särskiljer modellerna från varandra. En av dessa är typen av spets där du kan välja mellan rund spets, rektangulär spets eller snedskuren spets. Dessa finns i olika storlekar från stora på 12 mm till extra smala på 0,4 mm. Välj den typ som passar dina behov bäst. Spetstyp och storlek framgår i namnet på produkten. När du har gått in på en produkt kan du läsa mer om dess egenskaper, så som typ av bläck och vilka underlag den passar bäst för. Vi säljer även andra typer av märkpennor för specifika användningsområden, som exempelvis griffelpennor och overheadpennor. Se även vårt stora utbud av whiteboardpennor.

Märkpennor i flera färger

I vårt utbud finns många olika färger att välja bland, som till exempel svart, röd, blå och grön. Vissa modeller säljs i ett paket där flera färger ingår. Du kan filtrera efter färg i menyn till vänster. Några pennor har vi också markerat med symbolen ”Miljöval” då de utmärker sig med att till största delen vara tillverkade av återvunnen plast.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50