Häftapparater & Hålslag

Hos oss kan du köpa häftapparater och hålslag online. Vi har snabba leveranser och bra priser. I vårt breda utbud hittar du produkter från Rapid, Rapesco, Leitz och vårt eget märke AllOffice. Filtrera efter ditt favoritmärke till vänster på sidan.

77 produkter
Sortering:
Häftapparat Rapid K2

Häftapparat Rapid K2

657 kr
Visar 48 av 77 produkterVisa fler

Vilken häftapparat ska man köpa?

När du köper en häftapparat är det viktigt att du väljer rätt storlek och kapacitet beroende på vad du ska häfta och hur ofta. För skrivbordet där du häftar vanliga pappersark räcker det ofta med en enklare bordshäftare med standardklammer. Dessa klarar mellan 20 och 30 ark per gång. För att kunna häfta större mängder på en gång krävs det lite större apparater som klarar mellan 50 och 100 ark. En blockhäftare klarar normalt fler än 100 ark. För enkel och snabb hantering erbjuder vi även elhäftare. För häftning på exempelvis lagret är det bra att välja en mer robust häftpistol eller häfttång. Passa på att köpa till extra häftklammer. Du ser vilka storlekar och modeller som passar inne på produktsidan, under sektionen ”Tillbehör”. Om du inte vill häfta ihop papper kan du i stället använda gem.

Hålslag för många ark

Vid val av hålslag bör du kontrollera kapaciteten, hur många ark den klarar att håla på samma gång. En enklare modell klarar 10-12 ark medan en mer avancerad klarar mellan 35-100 ark. Läs mer om kapacitet och andra egenskaper inne på produktsidan. Är du ute efter en viss färg på häftapparaterna och hålslagen, kan du filtrera efter detta i menyn till vänster.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso