Tork

329 produkter
Sortering:
Visar 48 av 329 produkterVisa fler

Tork är ett välkänt varumärke inom hygien- och städbranschen som är specialiserat på att tillverka och sälja papper för olika ändamål. Företaget grundades 1968 i Sverige och har sedan dess vuxit till en global aktör med närvaro i över 100 länder.

Torks produkter omfattar bland annat papper för torkning av händer, ansikten och ytor, toalettpapper, servetter och dukar. Produkterna är av hög kvalitet och utformade för att vara hållbara, miljövänliga och användarvänliga.

Tork har ett starkt fokus på innovation och utveckling av nya produkter och lösningar för att möta behoven hos sina kunder. Företaget arbetar också aktivt för att minska sin miljöpåverkan genom att använda hållbara material och processer, samt genom att uppmuntra sina kunder att göra detsamma.

Utöver att tillverka och sälja papper, erbjuder Tork också utbildning och rådgivning till sina kunder inom hygien och städning. Företaget har ett team av experter som hjälper kunderna att välja rätt produkter och lösningar för deras behov, samt att implementera och upprätthålla höga hygien- och städstandarder.

Tork är ett välrenommerat varumärke som är känt för sin höga kvalitet, pålitlighet och miljövänliga fokus. Företaget är dedikerat till att hjälpa sina kunder att skapa rena och hygieniska miljöer på ett hållbart sätt och det är en ledande aktör inom sin bransch.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50