Passerkortshållare

31 produkter
Sortering:

En passerkortshållare är ett praktiskt föremål som används för att skydda och förvara passerkort eller ID-kort. Dessa kort är ofta nödvändiga för att få tillträde till arbetsplatser, utbildningsinstitutioner eller andra ställen som kräver säkerhetskontroll.

En passerkortshållare kan vara tillverkad av olika material som plast, läder eller metall och kommer i olika storlekar och färger. De flesta hållare har en transparent frontpanel som gör att kortet kan läsas utan att tas ut ur hållaren. Detta är en fördel eftersom kortet är skyddat från smuts, repor och skador.

En annan fördel med en passerkortshållare är att den kan bäras runt halsen med hjälp av en snodd eller klämma, vilket gör det enkelt att hålla koll på kortet och ha det till hands när det behövs. En del hållare har också en ficka på baksidan där man kan förvara till exempel en nyckel eller en sedel.

Passerkortshållare kan också vara en del av en större identitetslösning. Till exempel kan företag använda hållare med tryckt företagslogotyp för att skapa en enhetlig profil för sina anställda.

Sammanfattningsvis är en passerkortshållare en praktisk och enkel lösning för att skydda och förvara passerkort och ID-kort. Med olika material, storlekar och färger finns det en passande hållare för varje användare.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50