Whiteboardtillbehör

58 produkter
Sortering:
Visar 48 av 58 produkterVisa fler

Whiteboardtillbehör är en viktig del av alla mötes- eller undervisningssituationer där en whiteboard används för att presentera information. Dessa tillbehör kan förbättra din presentation, göra den mer effektiv och underlätta kommunikationen mellan deltagare.

Ett av de mest grundläggande tillbehören är whiteboardpennor. Dessa pennor finns i olika färger och storlekar, vilket ger dig möjlighet att skapa tydliga och lättförståeliga markeringar på whiteboarden. Välj mellan fina eller tjocka spetsar, beroende på vilken typ av skrift du vill ha. Det är också bra att ha flera pennor i olika färger, så att du kan skapa visuella hierarkier eller markera viktiga punkter.

Whiteboardrengöring är ett annat viktigt whiteboardtillbehör som du bör ha tillgängligt. Denna produkt används för att ta bort gamla anteckningar från tavlan och för att rengöra ytan. Det är viktigt att ha en bra rengöring för att undvika att gammal text smetas ut eller fastnar på ytan, vilket kan göra det svårt att läsa det som skrivs senare.

Magneter kan också vara användbara för att hålla upp anteckningar eller andra dokument på whiteboarden. De kan också användas för att organisera information och skapa tydliga grupperingar eller kategorier.

En annan produkt som kan vara användbar är en taveltorkare. Detta är ett verktyg som används för att torka bort anteckningar och rengöra ytan, precis som en whiteboardrengöring. En taveltorkare är mer lättanvänd än en rengöringsspray. Den kan vara särskilt användbar när du arbetar med mindre områden på whiteboarden.

Slutligen kan du också överväga att köpa uppdelningsband eller magnetband. Dessa kan användas för att skapa ett rutnät för att enkelt organisera information och anteckningar, t ex för ett veckoschema. Du kan skriva på magnetbanden och flytta runt dem på tavlan för att skapa nya idéer eller organisera information.

Sammanfattningsvis är whiteboardtillbehör en viktig del av varje presentation eller undervisningssituation där en whiteboard används. Genom att ha rätt tillbehör till hands kan du skapa en mer effektiv och lättförståelig presentation och rengöra ytan enkelt efter användning.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Klarna
Klarna
MasterCard
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50