Handdiskmedel

28 produkter
Sortering:

Handdiskmedel används för att rengöra och diska för hand. Det finns många olika märken och varianter av handdiskmedel på marknaden, men de flesta fungerar på liknande sätt.

Handdiskmedel innehåller vanligtvis en kombination av tensider, som är ämnen som bryter ner fett och smuts och andra rengöringsmedel och tillsatser, för att hjälpa till att avlägsna matrester och fläckar. De flesta diskmedel är också pH-balanserade för att vara skonsamma mot händerna.

För att använda handdiskmedel, fyll en diskho eller annan behållare med varmt vatten och tillsätt en liten mängd diskmedel. Sedan kan du använda en diskborste eller en svamp för att skrubba och rengöra ditt porslin och dina redskap. Skölj sedan av dem med rent vatten och torka dem torra.

Det är viktigt att använda tillräckligt med handdiskmedel för att få rent, men inte för mycket så att det bildar onödigt skum som blir svårt att skölja bort. Att använda för mycket handdiskmedel kan också leda till att det tar längre tid för disken att torka och det kan även finnas kvar rester av diskmedlet.

När du väljer handdiskmedel är det viktigt att välja en produkt som är effektiv men samtidigt mild mot händerna. Du bör också överväga faktorer som doft och miljömärkningar när du väljer produkt och varumärke.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50