Torkmedel

Köp torkmedel online hos oss. Vi har bra priser och snabba leveranser. Välj från vårt breda utbud av Ecolab, Diversey, Ocean, Sun och PLS. Filtrera efter det varumärke du föredrar i menyn till vänster på sidan.

26 produkter
Sortering:

Vad använder man torkmedel till?

Torkmedel används för att diskgodset ska självtorka snabbare efter diskning i diskmaskin. Det minskar ytspänningen i vattnet och skapar en yta på disken som gör att vattnet enklare rinner av för att inga droppar ska uppstå. Detta gör att fläckar undviks vilket är en fördel vid diskning av exempelvis glas. Medlet förhindrar också skumbildning i maskinen vilket annars hade kunnat leda till fläckar och rester av maskindiskmedel på disken. Vissa varianter är anpassade för diskmaskiner med automatisk dosering. Ta reda på vad som gäller för er maskin och läs mer om en produkts egenskaper i beskrivningen samt databladen inne på produktsidan.

Miljövänlig spolglans

Vid val av torkmedel och spolglans bör du fundera på om du eller din arbetsplats har några miljökrav vid användning av den här typen av produkt. Vi säljer medel med miljömärkningar som Svanen, EU Ecolabel och Bra Miljöval. Du kan filtrera efter dessa till vänster, under menyn ”Märkning”. Du ser även om en produkt är miljömärkt genom den gröna symbolen ”Miljöval”.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso