Grovrengöringsmedel

55 produkter
Sortering:
Grovrent Tana Az70 1l

Grovrent Tana Az70 1l

99 kr
Visar 48 av 55 produkterVisa fler

Grovrengöringsmedel är ett kraftfullt rengöringsmedel som används för att ta bort tuff smuts, fläckar och andra envisa föroreningar från olika ytor. Dessa medel är vanligtvis starkt alkaliska och innehåller höga koncentrationer av aktiva kemikalier, vilket gör dem mycket effektiva i att ta bort oljor, fett, rost, kalk och andra orenheter från ytor.

De vanligaste användningsområdena för grovrengöringsmedel är inom industrin och för städning av större ytor såsom verkstäder, lager, offentliga toaletter och kök. De kan också användas för att ta bort svåra fläckar från tyger och mattor, och för att rengöra grillytor, ugnar och andra köksredskap.

När man använder grovrengöringsmedel är det viktigt att följa anvisningarna på förpackningen noggrant och att använda skyddsutrustning såsom handskar och skyddsglasögon för att undvika hud- och ögonirritationer. Det är också viktigt att se till att ytan som ska rengöras är kompatibel med medlet, eftersom vissa ytor som trä, marmor och känsliga metaller kan skadas av starka kemikalier.

Trots att grovrengöringsmedel är mycket effektiva i att ta bort envisa föroreningar, är det viktigt att använda dem med måtta och endast när det verkligen behövs. Överanvändning av dessa kemikalier kan skada ytor och kan också vara skadliga för miljön. Det är därför viktigt att använda miljövänliga alternativ när det är möjligt och alltid följa anvisningarna på förpackningen för att säkerställa en säker och effektiv rengöring.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50