Sanitetsrengöringsmedel

Köp era sanitetsrengöringsmedel online hos oss. Vi erbjuder snabba leveranser och bra priser. I vårt sortiment hittar du produkter från märken som Ecolab, Diversey, Activa, PLS och Tana med flera. Filtrera efter varumärke i menyn till vänster på sidan om du har någon preferens.

95 produkter
Sortering:
Visar 48 av 95 produkterVisa fler

Vilket sanitetsrengöringsmedel ska man välja?

Sanitetsrent används vid rengöring av sanitetsutrymmen och våtutrymmen som toaletter och duschar. De har ofta en hög surhetsgrad för effektiv borttagning av smuts, fett och kalk. Vissa sanitetsrengöringsmedel är färdigblandade och andra behöver blandas ut med vatten för att få en brukslösning. Läs mer om hur de ska blandas och vilka pH-värden en viss produkt har i beskrivningen på produktsidan. Där hittar du också mer information om egenskaper samt produktdatablad och säkerhetsdatablad. Du kan också välja mellan parfymerade och oparfymerade medel samt storlek på förpackningen. Vi säljer flaskor på 750 ml upp till dunkar på 5 liter.

Köp miljövänligt sanitetsrent

När du har klickat in dig på en produkt kan du även se tillbehör som toalettborstar och doseringskapsyler under sektionen ”Tillbehör” längre ned på sidan. Mycket av sanitetsrengöringsmedlet och WC-rent i vårt utbud är miljömärkt med EU Ecolabel, Svanen eller Cradle to Cradle. Dessa är markerade med den gröna ikonen ”Miljöval”. Du kan även filtrera efter dessa märkningar i kolumnen till vänster.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50