Moppar & Moppgarn

Hos oss kan du köpa moppar och moppgarn online med snabb leverans och till bra priser. Vi har ett stort utbud av produkter från professionella märken som Vikan, Activa, Bele och Vileda. Här hittar du allt från traditionella minisvabbgarn till mer moderna kombimoppar av mikrofiber. Även kompatibla moppstativ finns i den här kategorin. Filtrera efter varumärke och miljömärkning i menyn till vänster, om du har specifika krav. När du går in på en produkt ser du vad som passar till den i sektionen ”Tillbehör” under bilden.

131 produkter
Sortering:
Visar 48 av 131 produkterVisa fler

Använd rätt mopp i rätt zon

När det gäller rengöring och moppning av golv är det ofta vanligt att följa en viss färgkod för de olika zoner man regelbundet städar. Det kan du efterfölja genom att använda de olika färgflikarna på baksidan av moppen alternativt investera i en modell där hela baksidan har en viss färg. Bestäm på förhand vilken färg som gäller för ett visst område, t ex röd för toalettutrymmen, blå för kök och grön för övriga golv. Då säkrar du upp så att bakterier inte sprids från zon till zon för högsta möjliga hygienstandard. Den här modellen kan du även applicera när du använder städdukar. Du kan filtrera efter färg genom att använda menyn till vänster.

Hur rengör man moppar?

Moppar av mikrofiber rengör på djupet och kräver mindre kemikalier när de används. Kom ihåg att de flesta varianter kan tvättas i hög temperatur i tvättmaskin för att döda bakterier och förlänga livstiden på produkten. Vissa moppar kan tvättas i upp till 95 grader. Tvättråd står i beskrivningen för varje modell inne på produktsidan.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50