Sopborstar & Golvrakor

Hos kan du köpa sopborstar och golvrakor enkelt online. Vi levererar din beställning snabbt. I vårt breda sortiment hittar du produkter från Vikan, Nordex, Vileda och Activa med flera. Filtrera efter varumärket du föredrar i menyn till vänster på sidan.

121 produkter
Sortering:
Visar 48 av 121 produkterVisa fler

Sopborste med skyffel

Vid val av sopborste bör du fundera på användningsområde. Hos oss hittar du både traditionella piassavakvastar med plast eller naturborst för städning av grova underlag och grövre smuts. Det finns också borstar med borsthuvuden av tagel för finare smuts och slätare ytor. I vissa fall ingår sopborstarna i ett sopset tillsammans med en sopskyffel. I andra fall behöver du köpa till dessa separat. Se under sektionen ”Tillbehör” på produktsidan för sopskyfflar som passar. Vi säljer också ergonomiska produkter med exempelvis ställbara kvastskaft för bättre arbetsställning vilket är viktigt vid frekvent användning.

Kan man byta ut bladet på en golvraka?

När du köper golvrakor kan du välja mellan ett blad av gummi eller cellgummi. Dessa kan oftast ersättas när de är slitna utan att du behöver köpa en helt ny golvraka. Läs mer om material och egenskaper i produktbeskrivningen. Dessa finns i många olika färger så att du kan färgkoda beroende på vilket utrymme de används i, till exempel blå för kök, röd för badrum. Du kan filtrera efter den färg du är intresserad av till vänster.

Kundinställningar

/

Följ oss

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

Nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden och inspiration

Genom att klicka på "Prenumerera" godkänner du våra integritetsvillkor.
Klarna
Klarna
MasterCard
LogoIso
Alla rättigheter förbehålls, AllOffice - 2024|Kundsupport 020 - 45 50 50